header image
Deskundig ontwikkelde
lijmoplossingen

Unicum Lijmtechnieken maakt lijmen mogelijk

Unicum Lijmtechnieken heeft een ruime ervaring op het gebied van industriële lijmen. We bieden betrouwbare oplossingen voor het integreren van innovatieve lijmtechnieken in productieprocessen.

Een scala aan bedrijven heeft met onze lijmtechnieken hun kwaliteit van producten aanzienlijk verbeterd. Vaak gaan lijmoplossingen daarnaast ook gepaard met bedrijfseconomische voordelen, neem bijvoorbeeld lichtgewichtconstructies in de treinenbouw, automotive- en luchtvaartindustrie.

Dankzij onze ervaring en regelmatige bijscholing – zo zijn we namelijk EAS-gecertificeerd – hebben we kennis van de nieuwste producten en werkwijzen. Bovendien hebben we een betrouwbaar netwerk van leveranciers, waardoor we u snel de gewenste totaaloplossing kunnen leveren.

Gedeelde kennis is een vermeerdering van kennis

Naast dat uw bedrijf van onze kennis en advies gebruik kan maken, proberen wij ook de branche naar een hoger niveau te tillen. Zo leiden we nieuwe lijmspecialisten op, en geven we trainingen en opleidingen in lijmtechnieken.
Zeker met de nieuwe EN 2304 wetgeving in het vooruitzicht zullen bedrijven zich moeten voorbereiden. Is het in het voordeel van bedrijven om vooruit te kijken en voorbereidingen te treffen.

Ontdek meer over de mogelijkheden binnen uw organisatie.
Zou u hier graag over willen sparren? Wilt u deze eens bespreken? Neem dan contact met ons op.